CONSUMENTEN: UW WINSTPAKKET

Een MPC lid geniet op vertoon van zijn MPC-kortingskaart van de vele MPC voordelen. MPC bereikt diverse handelaars uit uw buurt, die u korting verlenen op vertoon van uw MPC-kortingskaart. MPC werkt er continue aan om steeds meerdere en verschillende voordelen aan haar leden aan te bieden.

Is er een handelaar in uw buurt die nog niet is aangesloten bij de MPC-handelaren, overtuig hem dan om zich ook aan te sluiten als MPC-handelaar bij MPC. De handelaar krijgt hierdoor een méérverkoop, en u als consument kan genieten van de kortingen bij deze handelaar.

Laat familie en vrienden ook genieten van de honderden Euro's korting per jaar en bestel nu voor slechts 25 Euro ook een gepersonaliseerde MPC-kortingskaart op hun naam.

Enkele voorbeelden van kortingen: Kledingszaken 5-10% ; Wijnen 5-10% ; Elektro 5-10% ; Car-Wash 7 ipv 10,90 Euro ; Juwelen en Uurwerken 5-10% ; Ramen en deuren 10% ; Pizzeria 10% ; Broodjes 5% ; Computers 3-10% ; Messen 10% ; Sportkleding 5% ; Fietsen 10% ; Fitness en Welness 10% ; Bloemen en planten 10% ; Geschenken en knuffels 5-10% ; Riet en Rotan 10% ; Kruiden 10% ; Verzekeringen aan speciale voorwaarden.
Tevens goedkoper tanken door gans België + GRATIS hotelovernachtingen in binnen- en buitenland.


Let op: De MPC korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties van de deelnemende handelaar.

Schrijf u vandaag nog in voor uw persoonlijke MPC kaart!

STEEDS KORTING


IN DE KIJKER