ONS AANBOD: BASISPAKKET

De handelaar geeft korting aan de MPC leden op vertoon van de MPC kortingskaart. Tevens wordt hij vermeld met een naamkaartje op de MPC portal site met vermelding van naam, adres, tel. nr. en de MPC korting.

Tevens worden ook deze handelaren opgenomen met hun trefwoorden in onze zoekrobot. Hiervoor betaalt de handelaar slechts 50 euro per jaar. Het eerste jaar ontvangt de MPC handelaar ook een gepersonaliseerde MPC kortingskaart. Steeds kan deze basis formule geüpdate worden naar een volgende bredere formule.

>> Vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan

ONS AANBOD: STANDAARDPAKKET

De handelaar zorgt voor een actieve ondersteuning. Hij krijgt hiervoor een interactieve webpagina die toegankelijk is voor de MPC leden. Deze pagina kan door de handelaar zelf constant worden aangepast om bv. promoties op aan te kondigen, en dit zonder tussenkomst van MPC! Bovendien krijgt de handelaar het eerste jaar ook 3 persoonlijke MPC kortingkaarten. Hiervoor betaalt de handelaar éénmalig 150 euro en jaarlijks 180 euro.

>> Vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan

ONS AANBOD: LUXEPAKKET

Bovenop het standaard pakket wordt in het LUXE pakket de volledige website van de handelaar gratis gemaakt. Interactief verbonden met de MPC portal site, wordt ze door ons gehost en wordt de hele website van de handelaar aanpasbaar door hem zonder tussenkomst van MPC. De handelaar betaalt éénmalig 250 euro en maandelijks 30 euro. Bovendien krijgt de handelaar het eerste jaar ook 5 persoonlijke MPC kortingkaarten

>> Vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan

MPC KAART


IN DE KIJKER